Aliments



   Bonjour

Ici est ton Espace Perso

Haricot commun - common bean - فاصولياء شائعة - Gartenbohne >>>>>>>>>

 

  Haricot commun - common bean - فاصولياء شائعة - Gartenbohne  
 

The main categories of common beans, on the basis of use, are 

dry beans (seeds harvested at complete maturity), 

snap beans (tender pods with reduced fibre harvested before the seed development phase)
and 

shell beans (seeds harvested at physiological maturity).

The wild Phaseolus vulgaris is native to the Americas. It was domesticated in Mesoamerica and in the southern Andesregion.

The three commonly known types of green beans are: 

string or snap beans, which may be round or have a flat pod; 

stringless or French beans, which lack a tough, fibrous "string" running along the length of the pod; and 

runner beans, which belong to a separate species, 

Wax beans are P. vulgarisbeans that have a yellow[4] or white pod. Compared to dry beans, green and wax beans provide less starch and protein and more vitamin A and vitamin C

Les variétés de haricots verts peuvent se répartir en deux groupes, les haricots filets et les haricots mangetout. Les premiers sont des haricots à fil et à parchemin qui se récoltent à un stade précoce. Les haricots mangetout sont des variétés sans parchemin qui peuvent être consommées en gousse au stade de la graine presque développée.


Variétés d'haricots secs:
Haricot Blanc Temps de cuisson, 40 minutes. 
Haricot Kidney Temps de cuisson, 45 minutes à 1 heure. 
Haricot Pinto  rot-braun gesprenkelt mit beigefarbenem Grundton Temps de cuisson, 45 minutes à 1 heure. 
Haricot Noir  Temps de cuisson, environ 1 heure. 
Haricot Mungo
Haricots Adzuki
Haricots Cornille, haricots blancs centrés par une tache noire, appelés aussi « haricots à l'œil noir » 
Haricot Coco rose Temps de cuisson, 40 minutes.

Flageolettbohnen bei denen die noch unreifen, weißen Kerne geerntet werden, wenn die Hülsen eine lederartige Reife haben 
Les flageolets se distinguent par leur couleur verte. Ce sont des graines exalbuminées, c'est-à-dire sans albumen, qui contiennent un embryon à deux cotylédons volumineux Temps de cuisson, 40 minutes 

 
     

Laisse un commentaire: